мај 24, 2024

Представљање компаније Еликсир на технологијади

С поносом објављујемо да је Технолошки факултет у Зворнику успјешно организовао овогодишњу технологијаду, која је по први пут укључила предавања и радионице водећих компанија из региона. Један од најистакнутијих учесника била је компанија Еликсир, која је подијелила своја искуства и савјете са студентима, представивши највећи приватни инвестициони циклус на Западном Балкану – Прахово2027.

Технолози су камен темељац система и успјеха компаније Еликсир, а компанија је посебно посвећена одржавању добрих односа са технолошким факултетима у региону. Током технологијаде, организована су два значајна догађаја на којима су студенти могли да сазнају више о перспективама и могућностима које Еликсир-Прахово нуди младим професионалцима.

Теодора из компаније Еликсир је изјавила: „Било нам је задовољство да организујемо два догађаја на овогодишњој технологијади, са посебним нагласком на представљању перспектива које Еликсир Прахово нуди студентима.“

Оваква сарадња са компанијама и организацијама омогућава нашим студентима да стекну драгоцјено знање и вјештине које ће им помоћи на њиховим стручним путевима развоја.

Технолошки факултет у Зворнику, као овогодишњи организатор, жели да се захвали свим учесницима и радује се будућим успјесима на предстојећим технологијадама!

Please Post Your Comments

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *